Verzending & retourneren

Verzend informatie

Hieronder vind je de verzendopties, verzendkosten en levertijden.

Standaard verzendkosten (incl. verpakking)

Verzendkosten - € 4,95 binnen Nederland
Levertijd - 1 - 3 (werk) dagen 

Retourneren

14 dagen zichtgarantie

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen? DapperDaentje biedt de garantie om binnen 14 dagen je geld terug te krijgen. Lees deze pagina goed door

Voeg bij de retourzending de volgende gegevens toe:

Naam:

Ordernummer:

Welke producten komen er retour:

Reden van retour:

Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen (zonder beschadiging, gebruikersschade en ongedragen) storten wij het factuurbedrag binnen 14 dagen aan je terug. Eventuele verzendkosten worden ingehouden bij het terug betalen. Zowel de kosten als het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een pakket kwijtraakt bij PostNL) zijn bij een retournering voor eigen rekening.

Wil je dus zeker zijn dat het pakketje bij ons aankomt, verstuur dan je retour dan met track & trace. Verpak de producten die retour gestuurd worden indien mogelijk in de originele verpakking en anders zo zorgvuldig mogelijk in. Als de artikelen beschadigd raken tijdens de verzending, kunnen we hier niks meer mee.

Je kunt de ongewenste producten retour zenden naar:

DapperDaentje
Vijverdreef 280
2724 GR Zoetermeer
Nederland

 

Garantie

De garantie termijn op onze producten bedraagt 3 maanden. Dit geldt alleen voor producten met een aantoonbare productiefout. De producten horen bij normaal gebruik niet kapot te gaan. Is er wel iets aan de hand binnen 3 maanden na aankoop? Neem dan contact op met info@dapperdaentje.nl en mail ons de volgende gegevens:

–  Je ordernummer
–  Wat er kapot is gegaan en hoe dit is gebeurd
–  Een foto van het kapotte product die duidelijk de schade kan aantonen. 

Dan kunnen wij kijken hoe wij dit kunnen oplossen.

Er zit geen garantie op:

  • Het verkleuren/slijten van onze (goud vergulde) edelsteen sieraden. Dit geldt voor afslijten van de gold plating, oxidatie en verkleuring van edelstenen.
  • Buigen van het metaal.
  • Verlies en diefstal.
  • Defect bij aankomst (DOA)

Indien blijkt dat één van de door jou bestelde producten bij aankomst defect is, zal DapperDaentje deze producten kosteloos vervangen. Gebruik de producten in dit geval niet. Neem in dit geval binnen 5 dagen contact op met onze klantenservice en zorg dat je een duidelijke omschrijving van het defect bij de hand hebt. In sommige situaties kunnen wij om foto’s van het product vragen. Stuur in geen geval een product retour zonder dat je hiervoor toestemming hebt van de klantenservice van DapperDaentje.